–  S Y M B I O  –
F O L K   F U S I O N

Symbio_01_webb

 

 

 

 

 

Symbio är en folkduo som startades våren 2011. Duon består av LarsEmil Öjeberget-Dragspel samt Johannes Geworkian Hellman-Vevlira.
Med ett groovebaserat sound och virtuost spel söker Symbio nya klangvärldar med sin originella sättning. De har under sin verksamma tid hunnit spela många konserter, släppt en EP och i nuläget är de i full produktion med material till deras nästa skiva.


–  L A R S E M I L   Ö J E B E R G E T  –
T R U B A D U R

 

 

Följ med på en musikalisk resa där folkmusik, visor, allsång, irländskt och franskt är några av de genrer som ni kan förvänta er att få höra. Samt en och annan värmländsk historia däremellan. LarsEmil har sedan 15 år tillbaka sjungit och spelat regelbundet ute i Sverige och har under åren skaffat sig en allsidig och bred repertoar. Vill du ha folkmusik på ditt bröllop, begravning, föreningsmöte, fest, äldreboende eller kanske en ledare på allsångskvällen?

 

Symbio_07.webb

 

 

 

 

 

 

 


–  K I Z E L O   M L K O  –
B A L K A N  /  K L E Z M E R

Kizelo Mleko

 

 

 

 

 

 

Rykande beats, pulserande ackord och sköna melodier är vad man möts av när dessa vassa musiker möts och spelar balkan och klezmer samt egna kompositioner!


– L E S   E N C H A N T É S –
E D I T H   P I A F  /  F R A N S K T

Trion Les enchantés spelar fransk musik med en jazzig touch. Musik av Edith Piaf och Jacques Brel tar lyssnaren till vackra Paris! Söker du mingelmusik eller konsert med franskt tema är denna trio något för dig vare sig du är privatperson eller företag.
Les Enchantés består av LarsEmil Öjeberget – Dragspel, Julia Jonas – Sång samt Alf Carlsson- Gitarr.

Les Enchantes2

 

 

 

 

 

LarsEmil Öjeberget

Musiker, Låtskrivare, Producent

ojeberget@gmail.com