LarsEmil Öjeberget är musiker, låtskrivare och producent uppvuxen i den lilla byn Nyskoga i norra Värmland.

Han har sen 8 års ålder sysslat med musik och har under 17 musikfyllda år hunnit syssla med många olika musikstilar och utbildat sig på ett antal ställen i Sverige.

Med folkmusiktraditionen och dragspelet som huvudinstrument lades musikgrunden vid tidig ålder. Han har sedan grottat i allt från klassiskt, jazz till hårdrock och suggestiv folkmusik. Under åren har han studerat vid bl.a. Sundstas musiklinje i Karlstad, Musikkonservatoriet i Falun, klassisk musik på Kungl. Musikhögskolan samt Musik och Medieproduktion detta även på Kungl. Musikhögskolan.

Filmmusik, beställningsmusik, egna produktioner, arrangemang för små och stora ensembler och sammarbeten emellan mig och artister/band utgör en stor del av LarsEmils sysselsättning.  Han trivs lika bra bakom spakarna i studion som i inspelningsrummet när det kommer till musikproduktion.

Vid musikproduktionen tar han även till andra instrument som gitarr, piano, munspel, bas, banjo och kan därmed jobba till största del självständigt. Arrangering är även ett område som han rör sig mycket inom och är ett bra exempel på där kunskapen inom både klassiskt, jazz och pop möter musikproduktion/orkestrering.

LarsEmil har under de senaste åren även jobbat regelbundet med postproduktion i form av ljud/musik/effekt-läggning till TV/Radio, klippare av film/musikvideos, samt med webbproduktion fotografering och fotobearbetning.

Symbio_06_Fotor

 

 

 

 

LarsEmil Öjeberget

Musiker, Låtskrivare, Producent

ojeberget@gmail.com